söndag 26 december 2010

Överviktsoperationen ger resultat

Snacka om att överviktsoperationen har gett resultat! Jag opererades den 17 maj 2010 med en sleeve gastrectomy. Idag ca 7 månader senare har jag gått ner 20,6 kg. Jag startade på 94 kg till mina 162 cm (BMI 35.8) och nu väger jag 73,4 kg.


BMI 28 ,det är ju heeelt sanslöst! 


En sån otrolig känsla att gå ner alla dessa kilon. Härligt!

Follow Made by Bia

3 kommentarer:

  1. Grattis till dej! det är så roligt att höra att det går att göra något åt det helvete det ofta innebär att vara tjock.
    Jag vill också göra en likadan operation som dej, den verkar vara skonsammare än andra sorter.
    Ska motivera min make bara, det är mycket pengar...

    SvaraRadera
  2. Grattis, grattis! Låter helt underbart med så stor viktnedgång. Jag har sparat pengar i flera år så det skall inte vara några problem. Frågan är bara om jag är tillräckligt tjock. Carlanderska har sin gräns på 35 BMI så där fick jag nobben.

    SvaraRadera
  3. På CFTK i Stockholm har de satt gränsen vid BMI 30. Det åker folk från hela Sverige och opererar sig där. De följer upp dig under tre års tid och du har tillgång till psykolog om du vill. Jag kan verkligen rekommendera CFTK. Deras dietist är superengagerad. Jättebra eftersom måååånga frågor handlar om just maten och hur man kommer leva efter op. Hoppas du hittar ett ställe där du kan operera dig. Lycka till!

    SvaraRadera