onsdag 28 juli 2010

Körd vid 32!?

Enligt Expressen så är man som mest attraktiv som kvinna när man är 31. En brittisk studie menar att man har kvar ungdomens skönhet, vet hur man för sig och är säker på sig själv. Livet är en fest vid 31, skriver Expressen. Detta får mig att undra om man är körd vid 32. Om så är fallet borde jag som 35-åring vara STENKÖRD. Nähä ni, vid 35 är livet en fest! Och vid 36, 37, 38, 39....PARTY!



Follow Made by Bia


2 kommentarer:

  1. Fast något måste de ju skriva vid varje tillfälle. Nästa gång handlar det om hur härligt livet är efter 40... Så länge man trivs själv märker ens medmänniskor det och beter sig därefter, huvudsaken är att man gillar sitt eget liv och har fler intressen än hur man ser ut!

    Jag måste passa på att säga att jag tycker att du är både duktig och modig som gick igenom operationen du gjorde och att jag hoppas att det kommer att hjälpa dig att hitta rätt väg och en bra självkänsla framöver. Det krävs en stark människa för att ta ödet i sina egna händer - precis som du gjort!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för den fina kommentaren!

    Ja, det är riktigt komiskt hur tidningarna skriver. Håller med dig fullständigt ang. att gilla sitt eget liv och trivas med sig själv. Det är verkligen A och O.

    Tack för en toppenblogg (fixadinblogg.com)!

    SvaraRadera