fredag 21 maj 2010

Sleeveopererad!

Ja nu är jag på andra sidan! Jag är opererad och har en alldeles egen minimage! :-)  Jag opererades i måndags och fick åka hem på onsdagen.  Allt gick bra och jag har mått oförskämt bra sen jag vaknade upp. Otroligt!

4 kommentarer:

  1. Vad kul allt gick bra! :)
    Det har inte gått att besöka din sida här ett tag, jag vet inte varför...

    SvaraRadera
  2. Hur går det för dig? Ska själ opereras den 30 juni och det vore intressant att få en uppdateering av hur du mår efteråt.

    SvaraRadera
  3. Bettan: Jag ska se om jag får rumpan ur karlavagnen och börjar blogga lite mer :-). Stort lycka till med din op. Du kommer inte ångra dig! Ta med dig något att läsa eller dator med mobilt bredband. Bra att ha om du skulle vara pigg efter op. Jag var jättepigg och väldigt glad över att ha tagit med mig datorn. Ska du opereras på CFTK? Bra att veta är att de inte har trådlöst internet där så ta med mobilt bredband om du har. Annars har du tv på rummet som du kan fördriva tiden med. Stort lycka till!

    SvaraRadera
  4. Hej. Jo jag ska opereras på CFTK. Tack för tipsen. Jag har fått en deckare med mina arbetskamrater som jag inte fick läsa innan :-) och så har jag mobil som man kan surfa med så jag släpar inte med datorn. Och som sagt det vore intressant med en uppdatering om hur du mår efteråt och vad du äter och så MEN jag vet hur det är med bloggar :-) Jag startade en själv inför operationen med ambitionen att blogga betydligt mer än jag gjort. :-) http://bettybomp.blogspot.com/

    Ha en riktigt trevlig sommar

    SvaraRadera